GastenboekOuders delen hun ervaringen

Door Mirna Van Steenbergen
Geplaatst op 23 december 2016

Net als bij onze oudste dochter was Henna onze kraamverzorgster. Henna zorgde fantastisch voor het hele gezin, dus ook voor vader en grote zus, is gezellig en zorgde voor een schoon, opgeruimd huis. Een hele ontspannen kraamperiode gehad!

Door Lian van Beijsterveldt
Geplaats op 25 Oktober 2016

Henna is erg zorgzaam en begrijpt precies wat je op welk moment nodig hebt Je krijgt zeer gedoseerd Informatie en het is prettig dat iedere ochtend even de nacht wordt doorgenomen met daarbij je vragen, ik zou Henna dan ook bij iedereen aan bevelen,

Door Kitty Lombarts
Geplaatst op 3 december 2016

Henna heeft ons goed geholpen in de gehele periode. Ze is niet alleen maar bezig met de kleine en de moeder maar bekommert
zich ook over de vader. Huishoudelijke taken voert ze ook uit, als moeder hoefde ik me nergens mee bezig te houden. ik zou Henna zeker aanraden als kraamhulp.

Door Lydia Willemse
21 oktober 2014

Na een paar dagen Henna in huis wil je niet meer zonder! Henna was de kraamverzorgende na de geboorte van onze eerste. We hadden nooit gedacht dat de kraamhulp in zo'n grote mate zou bijdragen aan het geluk dat wij beleefde in die eerste week. Henna is nuchter, pakt aan en heeft veel kennis en ervaring te brengen. We vonden het zo gezellig dat ze er was, dat we liever met haar aan de thee zaten op onze slaapkamer dan dat we haar beneden lieten 'rommelen'. Bij een volgende zwangerschap zeker weer Henna!

Door Soraya Khoeblal-Malaihollo
26 December 2015

Henna heeft mijn vrouw veel tips en trics kunnen leren mbt de verzorging van de baby. Daarnaast zorgt ze goed voor de bevallen vrouw en haar partner; ontbijt en lunch worden vaak gemaakt en uitslapen en middagdutjes maakt zij ook mogelijk. Henna heeft een relaxte houding en zal daarmee proberen eventuele zorgen weg te nemen.

Door Gamze Can
14 November 2014

Zeer tevreden !!!! Henna weet heel goed hoe ze alles moet aanpakken en zeker met 3 kleintjes. We zullen je erg missen Henna !!

Laat ook je ervaring achter!

Deel je ervaringen om andere aanstaande ouders te helpen!
Tip: Wat vond je het allerleukst aan de kraamzorg!